Ströömi 33g

  • Ströömi lusikkauistin, haukilusikka, kotimainen, käsityötä, viehe

Ströömi 33g

Legendaarinen Ströömi lusikkauistin on ollut tuotannossa kohta kolmekymmentä vuotta ja jota edelleen valmistetaan alkuperäisillä työkaluilla. Tämä jos joku on hyvä esimerkki kotimaisesta käsityöstä, suunnittelusta sekä valmistuksesta. Kestää iän hammasta!

 Ja antaa tämän lisäksi saalista vuodesta toiseen, voiko enempää vaatia.

Ströömi lusikkauistin kuuluukin niin HC – haukikalastajan kuin mökkikalastajan perus-settiin. Hyvä heittoinen lusikka voimakkaalla uintiliikkeellä. Uintiliike jäljittelee "henkitoreissaan piehtaroiva pikkukalaa". Tämä aktivoi passiivisemmankin saalistajan iskemään kiinni.

Esimerkiksi kiiltoniklattu Ströömi sinisellä helmellä on suosittu yhdistelmä jalokalalle itä-suomessa kun taas kuparoitu Ströömi punaisella helmellä rokkaa länsi-suomessa...

Vaan kaikella on aikansa ja paikkansa, sekä mieltymyksensä. 

Uistimet valmistetaan käsityönä Naantalissa kotimaisin voimin, käyttäen kotimaisia raaka-aineita. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus jota se kantaa yli 98 % kotimaisuusasteella. 

Ströömi, Sinivalkoinen valinta.

Runko on messinkiä ja pinnoitteena joko kuparointi tai kiiltoniklaus, mallia on myös saatavan täyskuparisena. Kaikki uistimet on varustettu lasihelmellä. Värivalikoimana on punainen, sininen, vihreä, keltainen, musta ja lila. Koukkuna käytämme Gamakatsun kemiallisesti teroitettua kolmihaarakoukkua koko 2/0, uistimen saa myös Ownerin yksihaarakoukulla koko 3/0.

 

Hinta:
10,90 €
Saatavuus:
8 varastossa