Verkkokaupan toimitusehdot sekä muuta

Voimassa 15.08.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pieni UistinPaja Rymättylä y-tunnus 2630521-6. Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja EU-alueelle.Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.pieniuistinpaja.fi ostoskorin kautta.

Vapaamuotoisen tilauksen voi myös toimittaa sähköpostiosoitteeseen pieniuistinpaja@outlook.com. Tässä tapauksessa tilaukset käsitellään manuaalisesti.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

toimitusosoitteen

tilatut tuotteet

viitenumeron

pankkitilinumeromme

laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan tuotteet voi maksaa vain tilisiirrolla ennakkomaksuna.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI62 1743 3000 0157 21 Pieni UistinPaja Rymättylä, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Ulkomaantilaukset IBAN: FI62 1743 3000 0157 21 BIC/SWIFT: NDEAFIHH.Käsittelemme tilauksen kun maksusuoritus näkyy tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tilillä.Kun maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna,pidämme varausta 5 pankkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaus postitetaan seuraavana arkipäivänä kun suoritus näkyy tilillämme.

EU-alueelle toimitamme tilauksen ulkomaan postina.

Poikkeavista toimitusajoista tiedoitetaan www.pieniuistinpaja.fi etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjetoimituksena tai pakettina, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella.

Kotimaa

Kirjetoimitukset alkaen 1,00€

Paketti 8,00€

Ulkomaat

Kirjetoimitukset Euroopan alueelle alkaen 6,50€

Paketit Euroopan alueelle alkaen 25,00€

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Nimikoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

palautuksen syy

pankkitilinumerosi

sekä kopio Pieni UistinPaja Rymättylän tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Pieni UistinPaja Rymättylä Nuottakuja 3 21140 Rymättylä

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty,

rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen pieniuistinpaja@outlook.com tai postitse:

Pieni UistinPaja Rymättylä Nuottakuja 3 21140 Rymättylä

Pieni UistinPaja  ei ole vastuussa toimituksessa mainitun kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure-esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai tilauspaketin katoamisesta. Kirjetoimituksissa otamme vastaan reklamaatioita mahdollisesta kadonneesta lähetyksestä, kadonneesta lähetyksestä tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen pieniuistinpaja@outlook.com viimeistään viikon (7 arkipäivää) kuluttua tilausvahvistuksen saamisesta. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta on tehtävä viiden (5) päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä viiden (5) päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittämästi reklamaatio postiin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

YLIVOIMAINEN ESTE (force majeure)

Pieni UistinPaja ei vastaa jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Pieni UistinPajan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Näitä ovat sota, luonnonmullistukset, viesti- tai tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava Pieni UistinPajan toimintaa vaikeuttava tai estävästä toiminta.

 Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pieni UistinPaja Rymättylä käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Pieni UistinPaja Rymättylä sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Sivujen osittainenkin kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Pieni UistinPajan kirjallista suostumusta on kielletty.